2011. július 26., kedd

Rodriguez Faszanatas, egy házasságszédelgő - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Rodriguez Faszanatas, egy házasságszédelgő vallomásaiA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Könnyed hangvételű regény a kalandból kalandba csöppenő, házasságszédelgő Rodriguez Faszanatasról, aki előszeretettel ismerkedik meg olyan hölgyekkel, akiknek a pénztárcája lehetőleg nem üres, de üressé tud válni... Főhősünk elegáns, gazdag gavallérként él, bár gyaníthatóan nem ez a valódi énje (mindenesetre a szerep jól áll neki). A negyvenes éveiben járó férfi az udvarlás művészetét és a csalárd pénzszerzést egymással szoros rokonságban álló dolgoknak véli, s minthogy a sportautók megvásárlásának ez az eljárása nagyszerűen bevált, ezért a szélhámos mély meggyőződéssel úgy gondolja, hogy esetei során továbbra is e szerint az elv szerint kell eljárnia. Hogy mindez ismételhető-e a végtelenségig, ill. hogy miféle vég vár arra, aki ekként éli életét - azt csak a könyv végére tudhatjuk meg. Az egymásba kapcsolt történetek olyannyira gördülékenyek és légiesek, hogy olvastán az ember kételkedni kezd abban, vajon nem a német humorista egy újabb görbe tükrével áll-e szemben. ISBN: 978-963-9711-25-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 21:40
. Rodriguez Faszanatas, egy házasságszédelgő - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése